Main content

DIN HUDPLEJERUTINE TIL FEDTET HUD

Fedtet hud er resultatet af en overproduktion af talg, som er hudens naturlige olie. Overskydende olie kan få huden til at føles fedtet umiddelbart efter rensning og kan føre til en fedtet T-zone, tilstoppede porer og endda urenheder.​

Hos Kiehl’s har vi produkter, der passer til alle hudtyper. Læs videre for at se vores anbefalede rutine til fedtede hudtyper med de bedste tips til pleje af fedtet hud. ​


1. trin: Ansigtsrens

Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Ultra Facial Oil-Free Cleanser

Old price New price DKK 180,00

Start din 'shine-free' hudplejerejse ved at rense din hud for at fjerne ophobning af olie og snavs. Det vil ikke kun øjeblikkeligt reducere glans, det vil også forberede din hud til at kunne absorbere det næste produkt – uanset om det er et serum eller en oliefri fugtighedscreme. Prøv Ultra Facial Cleanser for Oily Skin Types, der indeholder citronekstrakt og ørkenplanteekstrakt. Renseproduktet efterlader huden ren og opfrisket. Skum op, og skyl derefter med vand, før du forsigtigt tørrer huden med et håndklæde eller en serviet.


2. trin: Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Old price New price DKK 195,00

Toning afslutter renseprocessen. Brug vores PH-balancerede Ultra Facial Toner for Oily Skin Types, der indeholder antarktis- og ørkenplanteekstrakt. Kom flere dråber på en vatrondel, og påfør i hele ansigtet. Denne toner til fedtet hud er både nænsom og effektiv og hjælper med at fjerne overskydende rester, samtidig med at den fugter huden.

Eksperttip fra Kiehl’s: Undgå produkter, der fjerner hudens naturlige olier, for når huden mangler fugt, kan den faktisk producere mere olie.

Ultra Facial Oil-Free Toner

Ultra Facial Oil-Free Toner

Old price New price DKK 195,00


3. trin: Øjenpleje

Creamy Eye Treatment with Avocado

Creamy Eye Treatment with Avocado

Old price New price DKK 415,00

Et vigtigt trin i enhver hudplejerutine. Der er mange grunde til at tilføje et øjenplejeprodukt til dit daglige hudplejeritual. Fugt det sarte område under øjnene med vores Creamy Eye Treatment with Avocado eller bekæmp mørke rander med vores øjenserum med C-vitamin. Se hele vores udvalg af øjenplejeprodukter her.


4. trin: Fugt

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream
best-seller

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Old price New price DKK 280,00

Du tror måske, at fedtet hud eller kombineret hud og fugtighedscreme ikke går hånd i hånd, men fugt er nøglen til enhver hudplejerutine for at styrke din hudbarriere. Tricket er at bruge en lille mængde af det rigtige produkt: less is more, når det kommer til fugtighedscremer. Prøv Ultra Facial Gel-Cream for Oily Skin Types. Denne ikke-fedtende fugtighedscreme er perfekt imod fedtet hud i ansigtet. Den føles frisk på huden, har en øjeblikkelig kølende effekt og er både hurtigt absorberende og let.

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream
best-seller

Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Old price New price DKK 280,00


5. trin: UV-beskyttelse

Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel

Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel

Old price New price DKK 365,00

Sørg for aldrig at forlade hjemmet uden SPF, du bør bruge det året rundt. Selv på en overskyet dag er solcreme nøglen til at beskytte huden mod for tidlig aldring. Brug Ultra Light Daily UV Defense Aqua Gel solcreme med faktor 50 efter din fugtighedscreme, før du påfører foundation eller anden makeup (hvis du har nogen på). Dup produktet hen over ansigtet, og fordel det blidt på huden i cirkulære bevægelser. Den gelformel, der ikke tilstopper porerne, beskytter og fugter normal og fedtet hud og efterlader huden glat uden at skinne.


Yderligere trin:

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price DKK 285,00

Mask

Følg op med Rare Earth Pore Cleansing Masque, der indeholder Amazonian White Clay og aloe vera. Denne dybderensende ansigtsmaske til fedtet hud fjerner olie, snavs og giftstoffer, der tilstopper porerne. Påfør en tyk og synlig mængde i ansigtet, og lad den sidde i 10 minutter – eller mindre, hvis den begynder at tørre ud. Fjernes ved at massere med varmt vand, indtil alle spor er fjernet. Du kan bruge denne maske op til tre gange om ugen.

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Rare Earth Pore Cleansing Masque

Old price New price DKK 285,00
Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate

Old price New price DKK 575,00

Ansigtsolie​

Det kan virke ulogisk at bruge en ansigtsolie på fedtet hud, men en ansigtsolie, der ikke tilstopper porerne, kan være en del af løsningen. Opdag Midnight Recovery Concentrate. Ansigtsolien hjælper med at genoprette huden synligt i løbet af natten og er velegnet til alle hudtyper, også fedtet hud.

Hvis du har fedtet hud og gerne vil have flere tips til, hvordan du reducerer overskydende talg, kan du besøge vores Kiehl’s-skranke og få en gratis personlig konsultation med vores Kiehl’s Skin Pros. Vores hudplejeeksperter besvarer alle dine spørgsmål om fedtet hud. Hvis du har travlt, kan du også prøve vores  Instant Skin Reader på vores hjemmeside. Dette værktøj vil anbefale dig en hudplejerutine, der er skræddersyet til din hudtype.

Orientation message
For the best experience, please turn your device