Main content
environmental awareness

VI ARBEJDER FOR EN BEDRE FREMTID OG HAR GJORT DET SIDEN 1851.

VI HÅBER, AT DU VIL VÆRE MED TIL AT STØTTE OS I DENNE MISSION.

 

Hos Kiehl's engagerer vi os i miljømæssige anliggender og bestræber os på at bidrage til det samfund vi alle er en del af. Med Future Made Better har vi dedikeret os til i højere grad at bruge naturlige ingredienser, bæredygtig produktion og genanvendelig emballage, for på den måde være med til at bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden.

Vi gør brug af genbrugsmaterialer og som er del af vores Recycle & be Rewarded program tilbyder vi også kunder i alle Kiehl’s-butikker, at returnere deres tomme Kiehl’s-emballage til genbrug i bytte for en lille gave.

Icon eines Blattes
NATURLIGT AFLEDTE
INGREDIENSER
Icon einer Sonne
BÆREDYGTIG
PRODUKTION
Recycling Icon
BÆREDYGTIG EMBALLAGE OG GENBRUG
Logo von Kiehls Gives
ENGAGEMENT I SOCIALE ANLIGGENDER
Responsible Formulation mit Avocado und Lavendel

NATURLIGT AFLEDTE INGREDIENSER

Vi benytter naturligt afledte ingredienser* til at skabe effektive produkter, der er velegnede til alle slags hudtyper. I dag indeholder 95% af vores produkter mindst én naturlig ingrediens eller et råmateriale med naturlig oprindelse.

Læs mere om de naturlige og effektive ingredienser i Kiehl's hudpleje!

*Vi betragter en ingrediens som naturligt afledt, hvis den forbliver uændret fra dens naturlige tilstand eller har gennemgået behandling, men stadig bevarer mere end 50% af sin molekylestruktur fra sin oprindelige naturlige tilstand.

Sustainable Sourcing mit Kiehls Produkten

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vi samarbejder tæt med landmænd og producenter verden over for at udvinde og fremstille vores ingredienser på en måde, der både er gavnlig for deres samfund, såvel som for vores alles fælles jord.

I dag indeholder 98% af vores produkter mindst tre bæredygtige råvarer. Med bæredygtige råvarer mener vi materiale, som kan genplantes og derefter bruges igen. Vi monitorerer desuden vores vandforbrug forbundet med produktion omhyggeligt og har dags dato reduceret vores forbrug i forbindelse med produktion med 78%.

Bild mit commitment to Recycling mit Kiehl's Produkten

GENBRUG OG BÆREDYGTIG EMBALLAGE

Vi designer vores emballage med omtanke og anvender genbrugsmaterialer, når det er muligt, for at være med til at undgå unødvendig affaldsproduktion. I 2019 reducerede vi vores plastforbrug med 350 tons, ved at bruge 30% genbrugsmateriale i 82% af vores emballage. Vi prioriterer ligeledes bæredygtige alternativer når vi vælger møbler, dekorationer og lignende til vores butikker. Eksempelvis er vores hvide kitler fremstillet af 65% genanvendte vandflasker.

Derudover har vi et samarbejde med Terracycle og skabt et genbrugsprogram, hvor du kan indlevere din tomme Kiehl's emballage i vores butikker. Siden 2009 har vi genanvendt over 13 millioner stk. emballage gennem dette program.

Vi gør brug af genbrugsmaterialer og som er del af vores Recycle & be Rewarded program tilbyder vi også kunder i alle Kiehl’s-butikker, at returnere deres tomme Kiehl’s-emballage til genbrug i bytte for en lille gave.

Kiehls gives Logo mit Bildern von sozialen Projekten

ENGAGEMENT I SOCIALE ANLIGGENDER

Vi har gjort det til en prioritet at støtte lokale fællesskaber med fokus på børns velbefindende, miljøbevidsthed og HIV/AIDS-forskning. Dette bl.a. gennem vores Kiehl's Gives program, som har til formål at skabe et bedre samfund for os alle. I 2019 var Kiehl’s eksempelvis officiel sponsor for Copenhagen Pride.

RECYCLE & BE REWARDED

Vi gør brug af genbrugsmaterialer og som er del af vores Recycle & be Rewarded program tilbyder vi kunder i alle Kiehl’s-butikker, at returnere deres tomme Kiehl’s-emballage til genbrug i bytte for en lille gave. Når du indleverer din tomme Kiehl's emballage til genbrug opsamler du point, som du senere vil kunne bruge på eksempelvis nye produkter.

Find din nærmeste Kiehl’s butik her.

LÆS MERE

1 STK. TOM EMBALLAGE = 1 GRATIS PRODUKTPRØVE
10 STK. TOM EMBALLAGE = 1 GRATIS PRODUKT I FULD STØRRELSE

NATURLIGT AFLEDTE INGREDIENSER

Vi udvikler vores produkter ud fra tre grundlæggende kriterier, hvor bæredygtighed ligeledes er top-of-mind:

Naturligt afledte ingredienser
Bæredygtig produktion og emballage
Effektive resultater

1. Ultra Facial Cream

Vores Ultra Facial Cream er fremstillet med bæredygtig glacial glycoprotein, som leverer optimal fugt til din hud.

2. Clearly Corrective Dark Spot Solution

Vores yderemballage er fremstillet af FSC-certificeret papkarton.

3. Calendula Herbal - Extract Toner Alcohol-Free

Denne toner indeholder bæredygtig calendulaekstrakt.

4. Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Denne ansigtsmaske indeholder bæredygtigt fremskaffet ler med oprindelse i Amazonas-regionen.

5. Creamy Eye Treatment with Avocado

Denne fugtgivende øjencreme er fremstillet med bæredygtig avokadoolie.

6. Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Dette serum indeholder naturligt afledt C-vitamin og er pakket i en flaske lavet af 96% PCR.

7. Super Multi- Corrective Cream

En creme formuleret med chaga-svampe fra bæredygtigt landbrug.

8. Midnight Recovery Concentrate

Denne ansigtsolie består udelukkende af 100% naturligt afledte ingredienser.

9. Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Et skånsom ansigtsrens formuleret uden parabener, sulfater, farvestoffer, silikoner eller alkohol.

10. Ultra Facial Oil-Free Gel-Cream

Krukken er lavet af 30% PCR-glas.

Kiehl’s ordbog

Vores ordbog forklarer de mest omtalte og brugte begreber i vores
Future Made Better program.

BEGREB FORKLARING
Biologisk nedbrydeligt Organisk materiale, som mikroorganismer (hovedsageligt bakterier, gær og svampe) naturligt kan nedbryde i vandige omgivelser og dermed producere CO2 og vand.
PCR Står for "Post-Consume Resin", det tekniske udtryk for genbrugsplastik; PCR kan ofte bruges i flasker, krukker, glas og andet emballagemateriale for at reducere brugen af ny plast.
PET Står for "polyethylenterephthalat", en bestemt type plast, der ofte bruges til at producere vandflasker.
Bæredygtige råvarer Et materiale, hvoraf mere end 50% stammer fra en kilde, der kan fornyes eller dyrkes igen, såsom planter
Bæredygtig produktion Med bæredygtig produktion henviser vi til at de naturligt afledte ingredienser er fremskaffet via en bæredygtig produktion der ikke påvirker nærmiljø eller -samfund med negativ effekt, og på en måde der tager hensyn til bio-diversitet samt begrænsende miljømæssige faktorer.
Water Footprint Den samlede indvirkning af en given aktivitet med vand, inklusive den samlede mængde vand, der forbruges enten af brugeren eller producenten.
Orientation message
For the best experience, please turn your device