Main content

ANALYSER DIN HUD
PÅ FÅ MINUTTER

Tag et billede, og lad vores Instant Skin Reader Tool scanne dit ansigt. Vores ekspertteknologi identificerer eventuelle problemområder i din hud og anbefaler på baggrund af det en hudplejerutine, der er skræddersyet til dig.​ Vær opmærksom på at analysen kun kan udføres via mobil, da det kræves at du tager eller uploader en selfie.

SCAN QR-KODEN OG START ANALYSEN

HVORDAN FUNGERER VORES INSTANT SKIN READER TOOL?​

SCAN DIN HUD MED DET SAMME​

Upload en selfie eller tag et billede, og Instant Skin Reader Tool scanner din hud for at identificere din huds unikke styrker og områder, der kan forbedres.

IDENTIFICER DINE BEHOV​

Vores hudanalyse viser din huds behov og adresserer eventuelle udfordringer, som linjer og rynker, tab af fasthed, manglende glød og forstørrede porer.

FÅ ANBEFALET DIN PERSONLIGE RUTINE

Få øjeblikkeligt en anbefaling af produkter baseret på din huds unikke behov for at opnå en sundere hud.

VURDERING AF DIN HUD

Forstå din hud på et øjeblik! Vi bruger avanceret teknologi, udviklet sammen med dermatologer, plus et par korte spørgsmål til at identificere din huds behov, og hvilke punkter du bør fokusere på, herunder:​

  • Fine linjer og rynker​
  • Manglende glød​
  • Forstørrede porer​
  • Tab af fasthed​

Resultat: Din huds behov og eventuelle udfordringer bliver adresseret.

BESØG KIEHL'S FOR AT FÅ EKSPERTRÅD OM HUDPLEJE​

Få en personlig hudplejekonsultation

Personlig hudkonsultation er kernen i vores hudplejeekspertise. Vores Kiehl's Skin Pros er uddannet i principperne for dermatologi og hudbarrieren til at diagnosticere din huds behov og anbefale en rutine til en sundere, og yngre hud. Besøg os til en gratis ekspertkonsultation og få personlig rådgivning og gratis produktprøver!

START ANALYSEN OG BLIV KLOGERE PÅ DIN HUD!

For at få adgang til denne tjeneste skal du være mindst 18 år gammel. Vi vil bruge dine personlige data til at give dig de resultater og anbefalinger, der produceres som et resultat af brugen af tjenesten. Billeder vil ikke blive gemt og vil blive slettet umiddelbart efter analysen.

Orientation message
For the best experience, please turn your device