Main content

KIEHL’S SERVICES

Ekspertise inden for hudpleje og service har altid været kernen i alt, hvad vi gør, og vores online- og butikstjenester er skabt med netop det formål at kunne guide og hjælpe dig til at finde de bedste hudplejeløsninger - for de bedste resultater. Udforsk vores forskellige tjenester, der er designet til at være personlige, innovative og drevet af videnskab.

FÅ HJAELP AF VORES EKSPERTER

FÅ HJÆLP AF VORES EKSPERTER

Verden over har vi over 4.700 ekspertuddannede hudplejekonsulenter i 67 lande, som er dedikeret til at hjælpe dig og løse dine hudproblemer. Du kan altid kende dem på deres hvide laboratoriekitler, som er en reference til vores historie, hvor Kiehl's i 1851 startede ud som apotek i New York.

ONLINE SERVICES

SERVICE I BUTIKKEN

Gratis hudplejekonsultation

Gratis hudplejekonsultation

I vores butikker er der altid nogle af vores hudplejeeksperter som står klar til at give dig den bedste vejledning og rådgivning. Vi tilbyder altid en gratis hudplejekonsultation, så vi kan analysere din hud og komme med de bedste anbefalinger på hudpleje til dig.


GRATIS PRODUKTPRØVER

GRATIS PRODUKTPRØVER

Når du får en gratis konsultation hos en af vores eksperter i en fysisk butik får du altid tilbudt gratis produktprøver på samme tid, så du kan teste de anbefalinger vi giver dig.


Orientation message
For the best experience, please turn your device