Main content
Tør Eller Dehydreret Hud?

TØR ELLER DEHYDRERET HUD?

Hvis du ikke er sikker på, om du lider af tør hud, eller om den bare er dehydreret, er du ikke alene. Hvis du troede, at det var det samme, er du heller ikke alene. Selvom tør hud er en hudtype, er dehydreret hud en tilstand, der kan ramme alle og måske kun er midlertidig. Med to forskellige hudplejeproblemer har vi brug for to forskellige rutiner. Læs mere om begge.

Tør hud: Årsager og løsninger

Selvom det kan lyde indlysende, opstår tør hud, når din hud ikke kan holde på nok vand. Det kan skyldes en række årsager, fra vejret til alderen eller endda at tage for mange varme brusebade. Tør hud mangler også olie, hvilket kan være med til at gøre porerne mindre synlige på den positive side, men kan også få din hud til at føles ubehagelig og kløende.

Da tør, skællende hud kan påvirke alle dele af kroppen, betyder det at tør hud måske ikke alene findes i ansigtet, men også tørre fødder og sprukne, tørre hænder – især i de kolde måneder. Du kan også opleve mathed, skællende hud, følsomhed og tilstande som eksem.

Tilpasning af både din livsstil og hudplejerutine kan hjælpe med at lindre tør, kløende hud og binde den tiltrængte fugt. Begynd med din morgenrutine, hold dine brusebade så korte som muligt, og undgå at skrue op for temperaturen.

Når du er ude af badet, skal du også sørge for at tage din fugtighedscreme på med det samme. Fugtighedscreme med hydrerende formler svaret på din tørre huds behov. Se efter hydrerende ingredienser som hyaluronsyre og nærende, tykkere cremer, der hjælper med at genopfylde hudens naturlige barrierefunktion.

Bedste hudplejerutine til tør hud

Vælg et mildt renseprodukt frem for en sæbe, der kan udtørre huden. Vores ansigtsrens, Ultra Facial Cleanser, er velegnet selv til sensitiv hud og renser skånsomt huden uden at udtørre huden eller fjerne naturlige olie, når den påføres om morgenen. Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil er en beroligende natrenseolie, der omdannes til mælk, når den blandes med vand, og fjerner urenheder og endda makeup uden at udtørre huden.

Fugtighedsbevarende stoffer, som f.eks. glycerin, der genopfylder huden, kan hjælpe med at tiltrække og binde fugt for at hydrere og blødgøre huden. Hydro-Plumping Serum er en perfekt serum til tør hud. Den er beriget med 15% glycerin og giver intens fugt, der genopliver trist hud og hjælper med at udfylde og udglatte fine linjer.

Afslut din rutine med vores ansigtscreme til tør hud, Ultra Facial Cream, for at minimere fugttab og holde huden blød og smidig.

Påfør en anden creme til tør hud, Creme de Corps Lotion, for at lindre tør hud over hele kroppen, især i vintermånederne og efter et varmt brusebad eller karbad. Vores luksuriøse bodycreme er beriget med kakaosmør og squalane og hjælper med at blødgøre og fugte din hud. Tørre læber er også en almindelig bivirkning ved kolde temperaturer. For en nærende pleje om natten og bløde, smidige læber, når du vågner, kan du tilføje vores kokosolieberigede Buttermask og dens formel med kokosolie og vild mangosmør til din natrutine.

Dehydreret hud: Årsager og løsninger

Ligesom vi alle nogle gange glemmer at drikke vores otte glas vand om dagen, kan vores hud også blive lidt forsømt og dehydreret fra tid til anden. Selvom vejret er den mest almindelige årsag til, at vores hud kan begynde at føles strammere og se lidt tristere ud, er det ikke den eneste faktor, der kan forårsage din dehydrerede hud.

Kost, hormoner og endda din kærlighed til kaffe kan også spille en rolle. Heldigvis kan en hudplejerutine, der er rig på fugtgivende og genopbyggende ingredienser, få huden tilbage til gladeste og bedste tilstand.

Bedste hudplejerutine til dehydreret hud

Enhver god fugtighedscreme eller serum til dehydreret hud har brug for et rent lærred at arbejde på. Det er her, dit renseprodukt kommer ind i billedet. Vælg en skånsom formel, der opløser overskydende olie og snavs, men som ikke fjerner hudens naturlige olier. Ultra Facial Cleanser, der er udviklet med avokadoolie og squalane, hjælper med at genoprette hudens naturlige fugtighed. Til dem, der godt kan lide en skummende rens, hjælper vores skånsomme skummende Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Cleanser også med at berolige og rense huden uden at fjerne den vigtige fugt.

Tilføjelse af et serum til dehydreret hud spækket med fugtgivende ingredienser til din hudplejerutine kan gøre forskellen mellem en strålende, fugtet hud og en hud, der ser lidt mat ud. Vores Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid indeholder kun syv ingredienser, der hjælper din hud med at genfinde sin vitalitet med genopbyggende og intensiv fugt. For at fastholde dens fordele og bekæmpe fugttab kan du lægge vores Ultra Facial Cream ovenpå. Afslut med en smule beskyttende SPF.

Orientation message
For the best experience, please turn your device