Main content
VORES BEDSTE PRODUKTER MED SQUALANE

VORES BEDSTE PRODUKTER MED SQUALANE

Squalane er en mirakelingrediens med masser af fordele for huden, som ofte har gået lidt under radaren. Den er udvundet af planter som sukkerrør og oliven og er en naturlig fugtgiver med antioxidantegenskaber. Vi bruger den regelmæssigt i vores produkter, da den ikke tilstopper porerne og er velegnet til fedtet hud, tør hud og selv sensitiv hud.

Produkter med squalane er en fantastisk tilføjelse til enhver hudplejerutine. Læs videre for at finde et produkt, der passer perfekt til din daglige hudplejerutine!

Kiehl’s hudplejeprodukter med squalane

Ultra Facial Cream

Ultra Facial Cream

Kiehl's absolut bedst sælgende ansigtscreme med en let konsistens og 24 timers intensiv fugt.

Old price New price DKK 260,00

Ultra Facial Cream

Hvis du er på udkig efter en daglig fugtighedscreme, der holder huden fugtet hele dagen, er du kommet til det rette sted! Kiehl’s #1 kundefavorit, Ultra Facial Cream, giver op til 24 timers fugt til alle hudtyper – også sensitiv hud. Vores formel er beriget med squalane og er kendt for at hjælpe med at opretholde hudens fugtbarriere og beskytte mod væsketab. Vores populære ansigtscreme udglatter og blødgører huden, så den ser synligt sundere ud.

Midnight Recovery Concentrate

Vores fugtgivende ansigtsolie til natten er berømt over hele verden og er en uundværlig del af aftenens hudplejerutine. Den indeholder æterisk lavendelolie, aftenroseolie og selvfølgelig squalane og har en let konsistens, så den absorberes hurtigt. Den genopretter synligt huden om natten, så den ser glat, strålende og næret ud. Den nye formel hjælper med at støtte naturlig kollagen, indeholder passionsblomst og er 99,4% naturligt udvundet.

Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate

Vores bestseller ansigtsolie, der synligt genopretter hudens udseende og giver glød.

Old price New price DKK 565,00
Creme de Corps

Creme de Corps

En fyldig og fugtgivende bodylotion, som hurtigt absorberes af huden.

Old price New price DKK 425,00

Creme de Corps

Den alsidige hudplejeingrediens squalane er også fantastisk til at fugte kroppen, og den har været en vigtig ingrediens i vores berømte Creme de Corps siden 1970'erne. Creme de Corps bodylotion er rig og dekadent og har en klassisk formel, der udglatter og blødgør fra top til tå. Ud over squalane indeholder den også betakaroten, kakaosmør og sesamolie. Ideel til at holde tørre områder på afstand og bekæmpe fugttab. Hold huden i topform ved at indsmøre den med Creme de Corps efter badet.

Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil

Kropsolier er en luksuriøs måde at fugte huden hurtigt på, og vores sprayformel skuffer ikke. Den nærende tørolie er inspireret af vores berømte Creme de Corps og efterlader huden blød, smidig og glat. Beriget med squalane og vindruekerneolie og med en delikat duft af vanilje og mandel. Slip af med skællende hud og nyd den luksuriøse tørre olietekstur, der hurtigt trænger ind i huden.

Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil

Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil

En let og nærende tør kropsolie, der hurtigt absorberes i huden.

Old price New price DKK 160,00
Orientation message
For the best experience, please turn your device