Main content
Den Ultimative Hudplejerutine Til Sensitiv Hud

DEN ULTIMATIVE HUDPLEJERUTINE
TIL SENSITIV HUD

Uanset om det er et vejrskifte, ekstra stress eller endda dét at få et nyt kæledyr, vil du, hvis du har sensitiv hud, vide, at triggere og opblussen kan komme fra hvor som helst. Huden kan også blive følsom på et hvilket som helst tidspunkt i livet, og det opstår, når hudens naturlige barrierefunktion svækkes, hvilket gør den modtagelig over for irritamenter og allergener. Alt er dog ikke tabt – her er en trinvis rutine, der hjælper dig med at berolige sensitiv hud og beskytte den mod potentielle triggere.

1. TRIN: ANSIGTSRENS

Fjern nænsomt snavs, olie og urenheder med en mild ansigtsrens, påfør med fingrene og fjern med en vatrondel eller skyl med lunkent vand.

Vores ansigtsrens til sensitiv hud, den milde og skånsomme Ultra Facial Cleanser, er en af vores mildeste renseprodukter. Denne særligt udviklede skummende ansigtsrens hjælper med at fjerne urenheder uden at udtørre huden eller fjerne naturlige olier.

2. TRIN: TONER

En alkoholfri ansigtstoner kan hjælpe med at berolige huden og bevare dens naturlige balance. For normale hudtyper er det usandsynligt, at alkohol forårsager problemer med huden. Men hvis din hud af en eller anden grund er følsom, kan alkohol potentielt være irriterende og udtørrende.​

Vi anbefaler Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner. Vores formel, der ikke tilstopper porerne, renser og opfrisker nænsomt huden og reducerer synlige pletter og overfladefedt. Den er velegnet til sensitiv hud, og flasken er fremstillet af 100% PCR-plast. 

3. TRIN: ØJENPLEJE

Prøv vores Creamy Eye Treatment with Avocado for et øjeblikkeligt fugtboost. Vores formel nærer blidt området under øjnene og er en kundefavorit. Hvis du ønsker at bekæmpe de tidlige alderstegn, kan du prøve vores Vitamin-C Eye Serum, der er målrettet fine linjer, eller vores Super Multi Corrective Eye Cream, der er målrettet de fire øjenzoner.

4. TRIN: FUGT

Det moderne liv kan belaste din hud, så det er vigtigt at genopfylde huden med fugt og binde det vigtige vand. Hvis du holder din hud fugtet, kan du også reducere irritation og få din hud til at føles mere behagelig.

Vores lette fugtbombe Ultra Facial Cream giver 24 timers fugt og fordobler din huds fugtniveau. Den er fremstillet med glacialt glykoprotein og oliven-afledt squalane i en unik formulering, som egner sig til alle hudtyper – også sensitiv hud.

5. TRIN: ANSIGTSOLIE

Alle hudtyper kan have gavn af en ansigtsolie, der ikke tilstopper porerne. Ja, selv dem med problematisk eller fedtet hud. Olier kan genoprette balancen i hudens naturlige barriere samt berolige og beskytte huden. Vi foreslår produkter med aktive formler, der indeholder squalane, marula, E-vitamin, hyben og jojoba.​

Tryk forsigtigt olien ind i huden for at hjælpe med at beskytte ved at styrke hudens naturlige barriere. Når denne beskyttende barrierefunktion er kompromitteret, bliver huden modtagelig over for irriterende stoffer, herunder allergener og bakterier.

6. TRIN: SPF-BESKYTTELSE

Udsættelse for solen og dens skadelige UVA- og UVB-stråler kan forårsage opblussen og forværre sensitiv hud. For at beskytte dig selv skal du påføre en solcreme, der giver effektiv beskyttelse af ansigtet hver dag, før du går ud – selv på overskyede dage. Læs mere her.

Orientation message
For the best experience, please turn your device