Main content
LAER MERE OM KIEHL'S SERUMS MED RETINOL

LÆR MERE OM KIEHL'S SERUMS MED RETINOL

NYHED! Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

KØB NU
Retinol er ikke kun til ældre hud! Denne kraftfulde ingrediens kan indarbejdes i enhver hudplejerutine. Netop derfor anbefaler vi, at du bruger vores antirynkeserum med retinol i enhver hudplejerutine, selv før der opstår synlige tegn på aldring, for at få anti-age fordele med minimal risiko for ubehagelige bivirkninger, herunder rødme, tørhed og afskalning.

Det er ikke ualmindeligt at opleve synlige bivirkninger ved retinol

Selvom retinol ikke udtynder huden, er det ikke ualmindeligt at opleve bivirkninger ved retinol, når du indarbejder hudplejeprodukter med retinol i din rutine. Potentielle ubehagelige virkninger kan omfatte afskalning, tørhed, stramhed og rødme.

Kemikerne hos Kiehl’s har imidlertid med stor ekspertise designet en retinolformel, der er specielt skabt til at minimere sandsynligheden for disse ubehagelige virkninger! Vores Retinol Skin- Renewing Daily Micro-Dose Serum er netop formuleret til at give synlige fordele med minimalt ubehag. .
RETINOL PRODUCT

Retinols bivirkninger er faktisk ikke et dårligt tegn – der er en tidsperiode, som kaldes retiniseringsperioden, hvor det er almindeligt, at huden oplever ubehag, mens din hud vænner sig til retinolproduktet, hvilket især er almindeligt inden for de første to uger efter brug. Du behøver dog ikke at opleve disse bivirkninger ved retinol for at vide, at din retinolformel virker:

Vores formel med retinol med mindre frygt for bivirkninger

90 %* af brugerne er enige i, at huden føles behagelig, mens de bruger vores antirynkeserum med retinol. Det skyldes vores patentanmeldte mikrodosisformel, der giver synlige anti-age fordele og hjælper med at fremme en stærkere hudbarriere, så hudens tolerance over for ren retinol prioriteres.

Ren retinol er den mest effektive form for retinol i modsætning til mere milde former som retinolforbindelser, men især for førstegangsbrugere af retinol kan en højere procentdel af ren retinol også øge sandsynligheden for bivirkninger af retinol. Hos Kiehl’s har vi udviklet en teknologi, der leverer en præcis, men skånsom dosering af kraftig ren retinol. Vores formel er udviklet til at forbedre udseendet af hudens aldring uden ubehag.

Kiehl’s avancerede Micro-Dose Pure Retinol Technology

Med vores serum med retinol vil du opleve en forbedring af de vigtigste tegn på hudens aldring med minimal risiko for ubehag, selv i de første to uger, hvor ubehag typisk er meget almindeligt. ​

Vores retinolformel virker ved at levere en afbalanceret mængde ren retinol. ​ ​

Det skånsomme serum fremmer konstant hudens fornyelse og tackler gradvist tegnene på synlig aldring af huden. Den patentanmeldte formel gør det nemt for dig at inkorporere vores retinolserum i din daglige rutine uden du skal være nervøs for bivirkningerne. Vores serum indeholder også ceramider og hjælper med at styrke hudbarrieren, beskytte huden mod tørhed og minimere ubehag.

Din morgenrutine med retinol ​

Til din morgenrutine anbefaler vi første en ansigtsrens, dernæste en fugtgivende fugtighedscreme, som vores bedst sælgende ansigtscreme og sidst en effektiv solcreme til ansigtet som vores UV Defense med SPF 50+. Vi anbefaler altid, at du afslutter din daglige hudplejerutine med en solcreme! ​ ​


RETINOL PRODUCT 2

Din aftenrutine med retinol

Hvis du påfører vores serum med retinol om natten, anbefaler vi, at du følger op med en af vores fugtighedscremer eller ansigtsolier som eksempelvis vore Midnight Recovery ansigtsolie. ​

RETINOL PRODUCT 2

Falsk: Følsom hud bør ikke bruge retinol

Personer med sensitiv hud kan sagtens bruge retinolprodukter, især hvis de starter med de mere skånsomme formler, såsom vores retinol serum, der er designet til at hjælpe huden med at tolerere retinol med minimalt ubehag.

​​*Baseret på en forbrugerundersøgelse med 135 paneldeltagere.

Orientation message
For the best experience, please turn your device