Main content
Anti-Aging Skincare Routine

VORES BEDSTE ANTI AGING RUTINE
TIL DIG


Desværre findes der ingen magisk formel eller antirynkecreme, der kan stoppe aldring eller stille uret tilbage. Rynker, fine linjer og endda alderspletter kommer til os alle. Men med den rigtige hudplejerutine kan du reducere synligheden af dem. Her er vores anbefalede trin til en hud, der ser yngre ud.


1. trin: Ansigtsrens

Ultra Facial Cleanser

Ultra Facial Cleanser

Old price New price DKK 180,00

Miljømæssige påvirkninger, herunder UV-stråler, forurening og stress, kan belaste din hud. Især hvis du bor i byen, kan snavs og støvpartikler i luften ikke kun bidrage til lavere luftkvalitet og åndedrætsproblemer, men også irritere huden. Brug af et daglig renseprodukt kan hjælpe med at fjerne urenheder, der sidder fast på huden. Vores Ultra Facial Cleanser er mild nok til at rense dit ansigt grundigt og opløse overskydende talg, snavs og urenheder uden at udtørre huden og fjerne de naturlige olier og fugt, der hjælper med at holde den sund og frisk.


2. trin: Toner

Iris Extract Activating Essence Treatment

Iris Extract Activating Essence Treatment

Old price New price DKK 310,00

Når du påfører vores Iris Extract Activating Essence Treatment på renset hud, hjælper den med at levere en fugtgivende formel til hudens overfladelag, så du får et glattere og mere strålende udseende.

Iris Extract Activating Essence Treatment

Iris Extract Activating Essence Treatment

Old price New price DKK 310,00


3. trin: Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Old price New price DKK 635,00

Hos Kiehl's har vi forskellige effektive anti aging serum. Vores Vital Skin-Strengthning Super Serum er beriget med hyaluronsyre og glycerin og trænger dybt ind i op til otte overfladelag for at booste gløden og reducere synligheden af fine linjer. Hvis du godt kan lide at lægge flere lag serum, så prøv vores Super Serum som første lag. Det vil booste fugten og styrke hudens barrierefunktion, og derefter bør dit andet serum rette sig mod dine specifikke hudproblemer.​

Vi anbefaler, at du hver morgen påfører Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, der er beriget med 12,5% C-vitamin og fugtgivende hyaluronsyre. Formlen booster ikke kun hudens glød, men trænger også ind i hudens overfladelag og reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Adskil fakta om C-vitamin fra fiktion med vores nyttige guide.​

Har du nogensinde undret dig over fordelene ved at bruge retinol? Oplev vores Retinol Micro-Dose serum. Vores prisvindende serum giver synlige anti aging resultater og minimerer samtidig tegn på ubehag som rødme og afskalning. Vores formel fremmer cellefornyelsen på hudens overflade og giver en glat hudstruktur, samtidig med at hudens barrierefunktion styrkes. Resultatet er en hud, der ser yngre ud og er synligt fornyet. ​


4. trin: Øjenpleje

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Huden omkring øjnene er nogle gange den første, der viser tegn på aldring. Da dette er det mest sarte område i dit ansigt, bør du gerne bruge hudpleje, der er specielt udviklet med dette i tankerne.


Vores Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum er beriget med 10% rent C-vitamin og tripeptid. Den hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og smilerynker. Formlen er beriget med fugtgivende hyaluronsyre og C-vitamin og hjælper med at reducere hævelser.


Du vil måske også kunne lide Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment. Vores formel løfter øjenbrynsområdet synligt, udglatter øjenlåget, opstrammer den yderste øjenkrog, minimerer smilerynker og reducerer hævelser under øjnene. Den er let, absorberes nemt og kan bruges under makeup.

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment

Old price New price DKK 625,00


5. trin: Fugt

Super Multi-Corrective Cream

Super Multi-Corrective Cream

Old price New price DKK 765,00

Det er vigtigt at holde huden fugtet for at holde den stærk og reducere alderstegn. Vores bedste anti aging creme, Super Multi-Corrective Cream, er beriget med hyaluronsyre og bøgetræsekstrakt, og formlen hjælper med at give huden ny struktur, så den ser yngre ud.


Når du har påført dit anti aging serum, kan du indkapsle hudens fugt, så du får fugt hele dagen eller hele natten, ved at påføre denne creme i lag på ansigt og hals.

Resultatet: Dine rynker forekommer glattere.


Påfør Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream om aftenen. Den hjælper med at genopfylde og styrke hudens lipidbarriere og giver synligt huden fylde. Den lette formel giver langvarig fugt natten over og er velegnet til alle hudtyper.​
Anti aging rutine om morgenen

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price DKK 480,00

Vi ved, at hudens aldring hænger sammen med solens påvirkning, så det er måske det vigtigste trin i enhver hudplejerutine at bruge solfaktor for at beskytte huden mod for tidlig aldring.


Vores Ultra Light Daily UV Defense-solcreme indeholder SPF 50, avanceret UVA/UVB-teknologi, der hjælper med at beskytte huden mod UV-stråler og giver ekstra beskyttelse mod forurening. Den absorberes hurtigt og har en let konsistens.


Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Ultra Light Daily UV Defense SPF50 Pa+++

Old price New price DKK 480,00


Anti aging rutine om aftenen​

Midnight Recovery Concentrate

Midnight Recovery Concentrate

Old price New price DKK 575,00

Midnight Recovery Concentrate er beriget med destillerede planteekstrakter og squalane og giver en genopbyggende behandling, mens du sover. Serummet hjælper med at genopfylde hudens naturlige fugtbalance og holder den blød og smidig. Brug dette serum i din aftenrutine.


Orientation message
For the best experience, please turn your device