Services

Mit Kiehl's
Vi inviterer dig til at registrere dig på mit Kiehl's så vi kan yde den bedst mulige service til dig. Ved at blive registreret, vil vi løbende underrette dig om Kiehl's forretning, nye produktlanceringer, kampagner og andre særlige meddelelser.

Respekt for vores kunder er et af de vigtigste punkter i Kiehl's filosofi. Vi anser privatlivets fred for vores kunder med den højeste hensyn og tilbyder vores forpligtelse til at beskytte dine personlige oplysninger. Kiehl's vil ikke sælge, udleje eller dele disse oplysninger med tredjeparter.

Hvis du ønsker at afmelde vores kunderegister, kan du ændre din profil under din konto, eller du kan blot klikke på afmeld linket nederst i en e-mail, vi har sendt dig.

Nyhedsbrev via e-mail
Vi inviterer dig til at skrive dig op under Mit Kiehl's, så vi kan tilbyde den bedst mulige service til dig. Medlemmer af mit Kiehl's vil løbende blive informeret om Kiehl forretning, nye produktlanceringer, kampagner og andre særlige meddelelser. Kiehl's vil ikke sælge, udleje eller dele oplysninger med tredjeparter.

Gaveæsker
Vores gaveideer giver mulighed for at dele Kiehl's produkter med andre. Vores gave kollektioner er skabt med enorm omhu og indeholder unikke gaveæsker og gratis prøver. Besøg vores Gift Collection område for at se de gaver, som vi har sat sammen til denne særlige lejlighed.

Gavekort
Kiehl elektroniske gavekort købt på Kiehls.dk kan kun indløses online og kan desværre ikke indløses i vores Kiehl butikker. For at indløse Kiehls.dk's elektroniske gavekort, skal du følge følgende trin kun bruge rabatkode ved checkout.

Besøg os eller ring til en af vores fritstående Kiehl butikker for at købe et gavekort, der kan indløses i en af Kiehl butikkerne.

Testprøver
Vi forstår, at hud og hårtyper ikke er identiske, og at produkterne derfor virker forskelligt for hver person. For at sikre dig at finde de rigtige produkter, der opfylder dine behov har Kiehl's for mange år siden udviklet et omfattende testprøve program. Vi er overbeviste om, at når du prøver vores produkter, vil du genkende den høje kvalitet og styrke af produktet. På din første ordre vil vi invitere dig til at prøve tre af Kiehl øvrige formuleringer fra vores omfattende sortiment af hud-, hår- og kropspleje.