Main content

KIEHL’S MISSION RENEWAL

Hos Kiehl's har vi forpligtet os, både til hudens og vores planets velvære. Selvom vores formål aldrig har ændret sig, kræver de udfordringer, som erhvervslivet og samfundet står over for, at vi genovervejer alle aspekter af vores forretning for at hjælpe med optimere brugen af ressourcer og materialer.

VORES VEJ TIL EN GRØNNERE FREMTID

Siden 1851 har Kiehl's haft en mission om at gøre verden til et bedre sted at leve og altid med et særligt fokus på miljøet. Her kan du læse mere om vores forskellige tiltag, samt vores delmål for 2030.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vi sigter mod at fremstille 100% af vores produkter ved brug af bæredygtige råvarer og fremstillingsprocesser som minimerer spild og sikrer, at naturressourcerne kan reetableres og anvendes igen og igen. 

GENANVENDELIG EMBALLAGE

Vi designer vores emballage med omtanke og anvender genbrugsmaterialer, når det er muligt, for at være med til at undgå unødvendig affaldsproduktion. Vores mål er at 100% af vores emballage enten skal kunne genbruges, genopfyldes eller være fremstillet af genbrugsmaterialer.

Derudover har vi vores "Recycle & be Rewarded" program, hvor vi tilbyder vores kunder i alle Kiehl’s-butikker, at returnere deres tomme Kiehl’s-emballage til genbrug i bytte for en lille gave.

SAMMEN ER VI STÆRKE

Vi har altid vidst, at store ting starter i det små: Vi inspirerer vores globale samfund til at engagere sig i samfundet og tilbyder uddannelse med fokus på bæredygtighed.

Vi samarbejder desuden tæt med landmænd og producenter verden over for at udvinde og fremstille vores ingredienser på en måde, der både er gavnlig for deres samfund, såvel som for vores alles fælles jord.

HVAD INDEBÆRER EN "CIRKULÆR ØKONOMI"?

I dag har vi i udpræget grad en lineær økonomi, hvor brug-og-smid-væk-kulturen hersker og de produkter der fremstilles i sidste ende ender som affald.

I en mere bæredygtig verden er økonomien cirkulær og ressourcerne er i et kredsløb med genbrug og genanvendelse - frem for at ende i skraldespanden. 

HVAD BETYDER DETTE
FOR KIEHL'S?

Hos Kiehl's sigter vi mod at tilskynde en cirkulær økonomi, hvor vi efterligner naturens måde at gøre tingene på ved at fokusere på hvordan vi anvender ressourcer og fremstiller produkter, så vi kan minimere spild og sikre at ressourcer og emballage kan anvendes igen og igen.

Mere konkret har vi et stort fokus på at vores ingredienser er bæredygtige, at vores produkter bliver formuleret med "grøn kemi" og at vores emballage bliver fremstillet af genanvendelige materialer og senere hen selv kan indgå som genanvendeligt materiale.

Vi monitorerer desuden vores vandforbrug forbundet med produktion omhyggeligt og har dags dato reduceret vores forbrug i forbindelse med produktion med 78%.

Selvom vores mission langt fra er fuldført, opdager vi nye måder at forbedre os på hver dag og forbliver forpligtet til at tage del i kampen om vores planets sundhed.

EN MILJØVENLIG DUO

Få en gratis genanvendelig dispenser med i købet når du køber et af vores refill-produkter.

EN MILJØVENLIG DUO

Få en gratis genanvendelig dispenser med i købet når du køber et af vores refill-produkter.

KODE: HELLOTOMORROW

KØB NU

UDFORSK VORES MILJØVENLIGE PRODUKTER

Se vores udvalg af miljøvenlige og bæredytige produkter.


Orientation message
For the best experience, please turn your device