Kiehl's ordliste over hudplejeingredienser

Inspireret af vores historie som apotekere, kombinerer Kiehl's naturligt udvundne hudplejeingredienser med videnskaben for at skabe vores formler.

Squalane

En ekstremt raffineret, plantebaseret fugtgivende olie. Udvundet af oliven.

Kiehl's velkendte ingrediens, Squalane, er en ekstremt raffineret plantelipid, som absorberes let af huden. Den ses ofte i hudplejeprodukter, hvor den hjælper med at genopbygge og give fugt til huden, så den føles blød, smidig og fugtig.

Æterisk lavendelolie

En aromatisk olie, som er kendt for dens beroligende egenskaber.

Æterisk lavendelolie er en aromatisk olie, som er kendt for dens afslappende egenskaber. I vores formler, bruger vi æterisk lavendelolie, der er dampdestilleret.

Morgenfrue

Calendula Extract udvindes af morgenfrueblomsten og dens kronblade og er kendt for dets beroligende egenskaber.

Morgenfruen stammer fra Middelhavet, hvor man har betragtet den som en værdifuld urt gennem mange århundreder, fx i ayurvediske og traditionelle kinesiske præparater. Inden for hudpleje, findes morgenfrue ekstrakt og kronblade i produkter, der hjælper med at berolige huden.

Cannabis Sativa Seed Oil

Den urteagtige olie koldpresses af hampefrø, og er kendt for dens beroligende og lindrende egenskaber.

Cannabis Sativa Seed Oil er en urteagtig olie, som er kendt for dens beroligende og lindrende egenskaber. Den koncentrerede olie koldpresseses af hampfrø og er naturligt grøn i farven. Den består af op til 90% omega-fedtsyrer, som er kendt for at hjælpe med at nære huden.

Koffein

En antioxidant, der traditionelt er kendt for dens stimulerende egenskaber.

Koffein er et naturligt forekommende stof, der traditionelt anvendes for dets stimulerende egenskaber. I hudplejeprodukter, findes det ofte i formler, der hjælper med at reducere synligheden af poser og mørke rande under øjnene.

Vitamin C

En effektiv antioxidant, der ofte bruges i hudplejeprodukter, hvor den hjælper med at reducere synligheden af rynker og øge udstrålingen.

Vitamin C anbefales ofte af Kiehl's hudplejespecialister inden for aldersbekæmpelse og lysnende produkter. En kraftig antioxidant, det er kendt at hjælpe med at få huden til at se lysere ud.

Ekstrakt fra bøgetræ

Naturligt udvundet sukker fra bøgetræet, der findes i produkter, som er kendt for at hjælpe med at stramme huden op.

Ekstrakt fra bøgetræ findes også i hudplejeformler, der er kendt for at hjælpe med at reducere hudens matte udseende.

Aloe Vera

Aloe Vera udvindes af bladene fra Aloe Vera-planten og er kendt for dets fugtgivende egenskaber.

Man har ofte brugt Aloe Vera i traditionelle, såvel som i urte-præparater gennem århundreder. Det findes ofte i hudplejeprodukter, der er skabt til at berolige huden.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er kendt for at glatte og fylde mat hud med fugt.

Hyaluronsyre fungerer som en svamp, der trækker fugten ind i hudens overfladelag. Hyaluronsyre er kendt for at hjælpe med at glatte og fylde huden med fugt og findes typisk i produkter, som er skabt til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, der stammer fra dehydrering.

Avokadoolie

En effektivt, blødgørende middel, der er kendt for at nære og fugte huden.

Avokadoolie er rig på omega-6 og omega-9 fedtsyrer og bruges traditionelt for dens fugtgivende egenskaber.

Amazonian White Clay

En velkendt type ler, man kender for dens evne til at hjælpe med at rense huden.

Amazonian White Clay er kendt for sin evne til at hjælpe med at fjerne overskydende overfladeolier og død hud, der kan tilstoppe porerne. Det findes i hudplejeformler, der hjælper med at rense huden og porerne. Det Amazonian White Clay, Kiehl's bruger, er velkendt Kaolin-ler fra Amazon-flodens munding.

Activated C

Et vitamin C-derivat, der siges at hjælpe med at forbedre hudens klarhed.

Activated C er kendt for at forbedre udseendet af hudens mørke pletter og mathed. Denne form for C-vitamin trænger hurtigt ind i huden, hvor den udligner udseendet af hudens tone og forbedrer klarheden.

Peony Root Extract

En antioxidant, der bruges til at styrke hudens forsvar.

I Kina, kalder man pæonen for "Blomsternes konge." Ekstraktet er en antioxidant, der hjælper med at beskytte mod skader fra oxideringen af frie radikaler.

Gurkemeje

Gurkemeje er kendt for sine antioxidantiske egenskaber og bruges ofte til at lysne hudens udseende markant.

Gurkemeje er kendt for sine antioxidantiske egenskaber. Gennem historien har man brugt den til at modvirke udseendet af hudens mathed. Hudplejeprodukter med gurkemeje bruges ofte til at lysne huden markant.

Quinoa Husk Extract

Et ekstrakt, der kan bruges for dets eksfolierende egenskaber. I vores formler, har man udvundet det på bæredygtig vis.

Quinoa Husk Extract kan bruges for dets eksfolierende egenskaber, til at fremskynde hudens omsætning af overfladeceller. Det Quinoa Husk Extract, der bruges af Kiehl's, fremstilles på bæredygtig vis af den ydre, beskyttende skal fra Quinoa-frøet. Helt uden kemiske ændringer og med en minimal miljøpåvirkning.

Natlysolie

En planteolie, som er rig på Omega-6 fedtsyrer.

En planteolie med et højt indhold af omega-6 fedtsyrer. Det findes i produkter, der er designet til at opretholde hudens barrierefunktionen og efterlade huden frisk og glat.

Kakaosmør

En lipid, som udvindes af kakaoplanten, der hjælper med at blødgøre og fugte huden.

Kakaosmør er en lysegul lipid, der udvindes af ristede frø fra kakaoplanten. Fast ved stuetemperatur, og smelter ved kropstemperatur. Kakaosmør findes ofte i hudplejeprodukter, der er skabt til at hjælpe med at fugte og blødgøre huden.

Kokosolie

Et halvfast, stærkt mættet fedt, der hjælper med at blødgøre huden.

Kokosolie stammer fra kokospalmen, der er kendt som "livets træ." Man har brugt den i ayurvedisk medicin gennem hundredvis af år, fordi kokosolien er rig på fedtsyrer og kendt for at nære og blødgøre huden.

Solsikkeolie

En planteolie, der siges at hjælpe med at glatte huden.

Solsikkeolie er en planteolie, der findes i produkter, som er skabt til at forbedre hudens glathed, tekstur og hydrering.

Arganolie

En velkendt og bæredygtig olie, som er kendt for sine forfriskende egenskaber.

Olien udvindes af argantræet og, kaldes ofte for det "flydende guld" for dets gavnende effekt på hud og hår. Vores arganolie fremstilles på fair og bæredygtig vis.

Vitamin E

En antioxidant, der er kendt for dens fugtgivende egenskaber.

Vitamin E forekommer naturligt i planters blade, hvor det er kendt for at hjælpe med at neutralisere frie radikaler, der kan skade huden.

Vil du have besked når varen igen er på lager?

Indtast din e-mail herunder, så giver vi dig besked når produktet igen er tilgængeligt.