VORES GUIDE TIL OLIER

Hvad betyder botanisk?

En botanisk plante er en plante, eller en del af en plante, som værdsættes for dens duft, der fungerer som kilde til æteriske olier til hudpleje.
Hvad er botaniske olier?

Botaniske olier er olier, der udvindes (normalt ved hjælp af en varmepresse) fra roden, stammen/barken, bladene, blomsterne, frøene eller frugterne af planter, der er fede, tætte og ikke-flygtige.

Det kan fx være:

  • Squalane: En botanisk lipid i topkvalitet, udvundet af oliven og en velkendt ingrediens hos Kiehl's, der er med i de formler, som hjælper med at gendanne hudens naturlige fugtbalance.
  • Natlysolie: En botanisk olie, som er rig på essentielle fedtsyrer, der hjælper med at bevare hudens hydrering og elasticitet.
  • Solsikkeolie: En botanisk olie, som er rig på essentielle fedtsyrer og bruges i produkter, som reducerer isolerede hændelser med synlig rødme og forbedrer hudens glathed, struktur og hydrering.Hvad er æterisk olie?

Æterisk olie er en koncentreret væske eller et planteekstrakt (naturligt dyrket og dampdestilleret), der bevarer sin naturlige lugt og smag eller essensen af deres kilde. Æteriske olier bruges almindeligvis som aromaterapi eller i formler til hudpleje.
Æteriske olier & Kiehl's

Inspireret af vores apoteksrødder, tilfører Kiehl æteriske olier til mange formler for at hjælpe med at gendanne hudens næringsstoffer. Huden har stor glæde af oliebaserede produkter, fordi de glatter og smører bedre og absorberes lettere end vandbaserede fugtighedscremer. Selv hud, der ikke virker eller føles ru, nyder godt af denne handling, da lipidbarrieren, der findes på overfladen af huden, skal være i perfekt stand for at optimere hudens sundhed og udseende. Se mere om de æteriske olier til hudpleje, der findes i nogle af vores mest ikoniske formler.
Æterisk lavendelolie

Æterisk lavendelolie virker beroligende og lindrende og hjælper med at forbedre hudens tone. Den giver et lysere og mere strålende udseende. Takket være dens friske duft, er lavendel en favorit, når det gælder hudpleje. Midnight Recovery Concentrate, vores bedste anmeldte ansigtsolie til nattebrug, er sammensat af 8 æteriske olier, inklusive æterisk lavendelolie. Den hjælper synligt med at genskabe hudens udseende og forbedre dens naturlige gendannelse om natten. Det er en forfriskende eliksir af rene æteriske olier og destillerede botaniske stoffer, der synligt gendanner hudens udseende til den næste morgen.

Kiehls Tip: Gnid Midnight Recovery Concentrate på spændingspunkterne, lige som en æterisk olie.KØB NU

Lavender Essential Oil

Grøn oreganoolie

Oreganoolie, som ekstraheres og destilleres fra urtens blomstrende del, er bedst kendt for sine rensende fordele. Grøn oregano er anerkendes bredt for sine utroligt effektive, antioxiderende fordele. Vores Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate, en beroligende ansigtsolie, er formuleret med ingredienser, som fx Grøn oreganoolie, der hjælper med at lindre problemhud.

KØB NU

Green Oregano Oil

Æterisk rosmarinolie

Æterisk rosmarinolie hjælper med at bevare fugt og forbedrer og lysner hudens tone, hvilket gør den til en ideel, æterisk olie til tør hud. Vores Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist er en kølende, forfriskende formel, der renser og fugter huden. Den er infunderet med en effektiv blanding af æteriske olier, inklusive æterisk rosmarinolie, der arbejder sammen om at rense og beskytte hudens fugtbarriere.

KØB NU

Rosemary Essential Oil

Æterisk geraniumolie

Den rosenduftende, æteriske geraniumolie er en varmende og rensende olie, som er bredt anerkendt for at hjælpe med at forbedre velværen og siges at hjælpe med at afbalancere hudens olieproduktion. Vores Precision Lifting & Pore- Tightening Concentrate, et poreminimerende serum, indeholder ingredienser, som æterisk geraniumolie og er skabt til at hjælpe huden med at føles glattere, fastere og bedre løftet.

KØB NU

Geranium Essential Oil

Eucalyptusolie

Eucalyptusolie udvindes af eucalyptusblade og kendt for at ""vække"" og opfriske huden. I vores formel, giver den en ren og forfriskende duft. Den er en del af formlen til vores Ultimate Strength Hand Salve, som er en fyldig, fugtgivende håndsalve, der efterlader hænderne bløde og velplejede.

KØB NU

Eucalyptus Oil

Æterisk timianolie

Æterisk timianolie er kendt for sine rensende, beroligende og antioxiderende egenskaber. Den er en del af formlen til vores Herbal-Infused Micellar Cleansing Water, som er et hydrerende, micellært vand, der bruger micellær teknologi til omgående at fange og fjerne snavs, urenheder og endda makeup med en vatrondel.

KØB NU

Thyme Essential Oil

Æterisk ingefærolie

Æterisk ingefærolie har flere antioxidante fordele og forsvarer fx hudens barriere mod eksterne aggressorer. I vores formel, er den dampdestilleret, så den bevarer sin effektivitet og duft. Vores Daily Reviving Concentrate er en daglig, let ansigtsolie og et ægte antioxidant kraftværk, skabt af ingredienser, der inkluderer æterisk ingefærolie, som hjælper med at friske huden op og give den ny energi.

Kiehls Tip: Få en strålende hud, der holder hele dagen, ved at bruge 2-3 dråber Daily Reviving Concentrate under din foundation. Destillerede, botaniske olier hjælper med at tilføre energi og beskytte huden mod miljømæssige aggressorer, der kan medføre et mat og kedeligt udseende.KØB NU

Ginger Root Essential Oil

ADVARSEL: Vores essenser anbefales generelt til alle. Vær opmærksom på følgende med hensyn til brugen af rene essenser og essensblandinger samt deres mulige virkninger på huden: Personers modtagelighed for rene essenser og essensblandinger varierer fra individ til individ. Ind i mellem, kan modtagelige individer opleve udslæt, desensibilisering eller midlertidig misfarvning af huden i de områder, hvor de rene koncentrerede essenser påføres. Soleksponering øger i høj grad hudens følsomhed over for visse essenser; derfor anbefaler vi, at brugen af essenser begrænses til de tilfælde, hvor soleksponeringen er minimal.

Vil du have besked når varen igen er på lager?

Indtast din e-mail herunder, så giver vi dig besked når produktet igen er tilgængeligt.