Klik for at forstørre

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Lindrer, fugter og gør huden mere behagelig.

Samlet bedømmelse

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Lindrer, fugter og gør huden mere behagelig.

Product details

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque hjælper med at berolige og fugte samt reducere tegn på bekymringer.

Denne lette naturlige ansigtsmaske med håndplukkede morgenfrueblomsterkronblade og aloe vera giver en eksplosion af opfriskende, kølende gel-fugt ved påføringen, så du øjeblikkeligt får en fugtet og beroliget hud.

Ved fortsat brug af Kiehl's Calendula & Aloe Vera-ansigtsmaske bliver huden revitaliseret med en teint, der ser sund ud.


Det første trin i enhver rutine er altid at rense huden: Vores Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash fjerner urenheder, snavs og talg uden at udtørre huden.

Nu hvor din hud er ren, kan du påføre et synligt lag af Kiehl's Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque og lade den virke i 5 minutter, før du skyller af med varmt vand.

Massér derefter din hud blidt med cirkelbevægelser, og dup til sidst huden tør med et blødt håndklæde.

Hvorfor ikke også prøve vores Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner med blomster og rene ekstrakter. Den effektive ansigtsskintonic hjælper med at berolige huden.

Nu er det tid til Daily Reviving Concentrate: Påfør et par dråber i håndfladen, fordel på fingrene, og tryk let mod ansigtet, så du får en hud, der ser ungdommelig og strålende ud hele dagen.

Afslut din rutine før sengetid med et par dråber Midnight Recovery Concentrate, så huden ser friskere ud om morgenen.


Har du prøvet vores andre masker?

Klik her for at læse mere.


Mød dine masker

Om natten: Suppler Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque med Ultra Facial Overnight Hydration Masque, eller prøv natmasken Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque og få en hudtone, der ser mere ensartet ud.

Påfør Rare Earth Pore Cleansing Masque for at hjælpe mod hudorme især på områder med tendens til hudorme, fx T-zonen.

Hvis du vil have en mere strålende hud i stedet for en kedelig hud, så påfør et synligt lag af Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque og lad den virke i 10 minutter, før du skyller af med varmt vand.

  • Vælg Størrelse

Total: DKK 335,00

Cleanses and soothes my skin without drying it out.

Cammie, Kiehl’s Insider

Calendula 

Calendula ekstrakt absorberes let af huden og bruges ofte i hudpleje lavet til olieret hud.

  • Tip

  • Print Anvendelse: 1. Påfør et generøst lag Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque 2. Nyd den forfriskende og kølende maske, mens den virker på huden. 3. Lad den kun sidde i 3 minutter. 4. Fjern masken med en fugtig vaskeklud, og skyl efter med vand.

    Calendula 

    Calendula ekstrakt absorberes let af huden og bruges ofte i hudpleje lavet til olieret hud.

    Print Anvendelse: 1. Påfør et generøst lag Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque 2. Nyd den forfriskende og kølende maske, mens den virker på huden. 3. Lad den kun sidde i 3 minutter. 4. Fjern masken med en fugtig vaskeklud, og skyl efter med vand.