Klik for at forstørre

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Et eksfolierende serum, der fremmer cellefornyelsen og giver dig en friskere, glattere og mere ungdommeligt udseende hud.

Samlet bedømmelse

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Et eksfolierende serum, der fremmer cellefornyelsen og giver dig en friskere, glattere og mere ungdommeligt udseende hud.

Product details

Dette mikropeelende koncentrat til natten hjælper med at få den ru hudstruktur til at føles finere og giver en strålende og frisk hud på ny.

Det er kosmetoklinisk påvist, at produktet hjælper med at fremskynde omsætningen af hudens overfladeceller*, så huden ser friskere og mere strålende ud på ny. Samtidig ensartes hudtonen synligt, og den ru hudstruktur føles finere over tid.

*Baseret på instrumentel test i overfladelagene.
  • Vælg Størrelse

Total: DKK 400,00

This lotion works wonders! My pores look smaller, and my skin has a matte look and feel.

Travis K., Kiehl’s Insider
-->
  • Tip

  • Print Brug dette eksfolierende mikropeel-koncentrat om natten. Det er med til at forfine hudens struktur og give den nyt liv. Det er kosmetoklinisk dokumenteret, at serummet fremmer cellefornyelsen i hudens overflade*, så huden ser friskere, finere og mere ensartet ud over tid. *Baseret på instrumentelle test i hudens overfladelag.
    Print Brug dette eksfolierende mikropeel-koncentrat om natten. Det er med til at forfine hudens struktur og give den nyt liv. Det er kosmetoklinisk dokumenteret, at serummet fremmer cellefornyelsen i hudens overflade*, så huden ser friskere, finere og mere ensartet ud over tid. *Baseret på instrumentelle test i hudens overfladelag.