Klik for at forstørre

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

Gør huden strålende frisk og klar.

Samlet bedømmelse

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

Gør huden strålende frisk og klar.

Product details
En ansigtsbehandling til øjeblikket, der får kedelig og træt hud til at se strålende ud med mere energi Hjælper huden med at genfinde sit naturlige, sunde udseende Den friske formel med tranebær og gurkemeje hjælper med få hudtonen til at se ensartet ud. Formlen med knuste tranebærfrø eksfolierer skånsomt, så du får en glattere, lysere og mere strålende hud.
  • Vælg Størrelse

Total: DKK 315,00

Availability:

null

  • Tip

  • Print Rens huden, og påfør skintonic. Påfør derefter et synligt lag af masken. Lad masken tørre i 5-10 minutter. Skyl med varmt vand, og massér huden i små cirkler, så tranebærfrøene får lov til at eksfoliere huden. Dup huden tør med et blødt håndklæde. Fortsæt derefter med din sædvanlige hudplejerutine. Anvendes op til tre gange om ugen. Skyl straks, hvis du får produktet i øjnene.
    Print Rens huden, og påfør skintonic. Påfør derefter et synligt lag af masken. Lad masken tørre i 5-10 minutter. Skyl med varmt vand, og massér huden i små cirkler, så tranebærfrøene får lov til at eksfoliere huden. Dup huden tør med et blødt håndklæde. Fortsæt derefter med din sædvanlige hudplejerutine. Anvendes op til tre gange om ugen. Skyl straks, hvis du får produktet i øjnene.