Klik for at forstørre

Grooming Solutions Texturizing Clay

Hårvoks, der former håret, giver det et godt hold og en lækker, mat finish.

Samlet bedømmelse

Grooming Solutions Texturizing Clay

Hårvoks, der former håret, giver det et godt hold og en lækker, mat finish.

Product details
Kiehl's hårvoks til mænd indeholder marokkansk lava-ler og kan bruges til at definere og forme håret samt give det struktur og et fleksibelt, langvarigt hold. Vores Texturizing Hair Clay er beriget med en blanding af olier med trænoter af aromatisk cedertræ, sandeltræ og eukalyptus og er let at påføre og skylle ud. Kiehl's Texturizing Clay giver masser af fylde uden at tynge håret ned.

Kiehl's hårvoks til mænd er udviklet til alle hårtyper. Den indeholder marokkansk lava-ler og kan bruges til at definere og forme håret samt give det struktur. Absorberer også overflødig glans og giver en mat finish –

  • Formlen med pracaxiolie udglatter og plejer håret.
  • Blandingen af naturlige olier fra blandt andet eukalyptus, cedertræ og sandeltræ giver en frisk, aromatisk oplevelse med trænoter.
  • Vælg Størrelse

Total: DKK 160,00

  • Tip

  • Print Anvendelse: Fordel en smule af produktet mellem håndfladerne, og massér det ud i tørt eller fugtigt hår. Gentag, hvis du ønsker mere hold.
    Print Anvendelse: Fordel en smule af produktet mellem håndfladerne, og massér det ud i tørt eller fugtigt hår. Gentag, hvis du ønsker mere hold.