Klik for at forstørre

Essence Oils with Roller Ball Applicator

En kollektion af smukke essenser udviklet i det originale “Kiehl Pharmacy"

Samlet bedømmelse

Essence Oils with Roller Ball Applicator

En kollektion af smukke essenser udviklet i det originale “Kiehl Pharmacy"

Product details
  • En koncentreret duftoplevelse, der på smukkeste vis er gjort let at have med
  • Til ære for vores lange essens-historie viser hver essens den første kendte dato, de blev introduceret, så de er minde om en unik periode i Kiehl's historie
  • Kommer i en elegant ravfarvet glascylinder med roll on-applikator
  • Vælg Størrelse

Total: DKK 270,00

Easy to use and perfectly portable! I love these essence oils.

Frances, Kiehl’s Insider
  • Tip

  • Print Anvendelse: Påføres på indersiden af håndleddene og på siden af halsen, så huden straks absorberer essensen.>ADVARSEL: Vores essenser kan som regel bruges af alle. Bemærk venligst følgende om brugen af rene æteriske olier og essensblandinger: Det er forskelligt fra person til person, hvordan man reagerer på rene æteriske olier og essensblandinger. Nogle personer kan opleve at få udslæt eller midlertidig misfarvning af huden på de områder, hvor de æteriske olier er blevet påført. Ophold i solen kan øge hudens sarthed over for visse essenser. Derfor anbefaler vi kun at bruge essenserne, når du ikke skal opholde dig i solen. Fakta om Kiehl’s: Engang var der 122 unikke essenser i det originale “Kiehl Pharmacy”, der lå på hjørnet af Thirteenth og Third Street i New Yorks Lower East Side.
    Print Anvendelse: Påføres på indersiden af håndleddene og på siden af halsen, så huden straks absorberer essensen.>ADVARSEL: Vores essenser kan som regel bruges af alle. Bemærk venligst følgende om brugen af rene æteriske olier og essensblandinger: Det er forskelligt fra person til person, hvordan man reagerer på rene æteriske olier og essensblandinger. Nogle personer kan opleve at få udslæt eller midlertidig misfarvning af huden på de områder, hvor de æteriske olier er blevet påført. Ophold i solen kan øge hudens sarthed over for visse essenser. Derfor anbefaler vi kun at bruge essenserne, når du ikke skal opholde dig i solen. Fakta om Kiehl’s: Engang var der 122 unikke essenser i det originale “Kiehl Pharmacy”, der lå på hjørnet af Thirteenth og Third Street i New Yorks Lower East Side.