Calendula
Herbal Extract
Alcohol-Free Toner

Siden 1960'erne har Calendula været en velkendt ingrediens hos Kiehl's. Som en del af vores apotekerbaggrund, begyndte vi at sammensætte vores Calendula Herbal-Extract Toner med håndplukkede Calendulakronblade og Calendula Extract. Den alkoholfri toner blev hurtigt kult og en verdensomspændende kundefavorit, som solgte en toner hvert 20. sekund, verden over. Se mere om Calendula og dens unikke plads i vores historie.

Hvad er Calendula?

Calendula officinalis eller Morgenfrue stammer fra Middelhavet og er en urteagtig plante, man typisk bruger i naturlægemidler og hudplejeprodukter. Den burde blomstre den første på måneden, så staudens navn stammer fra det latinske ord ""kalendae"", der betyder ""lille kalender"" eller ""den første dag i hver måned."" Calendulas blomster er orange eller gyldne, med en stærk, frisk duft. Calendula har været en velkendt urt i mange århundreder, som man mener har været brugt i traditionel ayurvedisk og kinesisk medicin.

Er Calendula god for din hud?

Vores Calendula Extract og kronblade er videnskabeligt testet, så de giver en varig, løbende tilførsel af stoffer, der lindrer ubehag. Hvert enkelt Calendula-kronblad indeholder fem ingredienser — Oleanic Acid, Lupeol, Quercetin, α Amyrin og β Amyrin. De effektive ingredienser er undersøgt grundigt og er kendt for at beskytte mod antioxidanter, berolige huden og lindre ubehag.

Hvad er fordelene ved Calendula?

Calendulas effektive ingredienser hjælper med at berolige og forbedre huden, så du kan se forskellen. Ved at hjælpe med at lindre ubehag, hjælper vores formler, med Calendula Extract og -kronblade, huden med at se glat, strålende og dugfrisk ud. Ingredienserne i vores Calendula Serum-Infused Water Cream hjælper endda huden med at modstå tidlige tegn på tidens ældning samt kedelig hud, tørre fine linjer plus ujævn hudfarve og tekstur.

Hvad bruger man typisk Calendula til?

Ud over hudplejeprodukter med Calendula, bruger man ofte den spiselige urt i mad og te. Man kan blande Calendulas kronblade i salater, laden dem trække i en beroligende te eller bruge dem som erstatning for safran. Desuden har man udvundet blomstens gule farve og brugt den til at farve tekstiler og fødevarer med.

Calendula gennem tiden

  • I middelalderen, brugte man Calendula til at farve ost og smør med.
  • Under den amerikanske borgerkrig og den første verdenskrig, blev Calendulas kronblade brugt til sårbehandling.
  • I hinduistisk kultur, bruges Calendula til at pryde statuer med, ligesom man ofte benytter den i mad, tekstiler og kosmetik.
  • Calendula blev brugt af de gamle aztekere og mayaer og er, den dag i dag, en del af optogene på de dødes dag, i Mexico.

KIEHL'S OG CALENDULA

Takket være vores Calendula toners store succes og mange års popularitet, har vi udvidet serien af Calendula-produkter til også at omfatte et skummende rensemiddel, en fugtgivende ansigtsmaske og en serum-infunderet vandcreme. Alle produkterne indeholder vores koncentrerede Calendula Extract. For at følge vores historik, som apotekere, er vores maske, toner og vandcreme stadig infunderet med håndplukkede Calendula-kronblade!

Vores Calendula-kronblade
Det tager cirka 9-10 måneder fra det tidspunkt, hvor Calendula-frøene plantes, dyrkes, håndplukkes og tørres. Blomstens høstet fra januar til marts, hvilket gøres i hånden, så den bedre bevarer sin fine karakter og kronbladene forbliver intakte. Derefter sorteres kronbladene manuelt og soltørres, helt uden nogen form for kunstig varme eller ekstra behandling. Til slut komposterer producenter eventuelt ubrugte kronblade samt blomstens andre dele.

Calendula og vores formler
Vores Calendula toner og Calendula maske indeholder hele blomsterblade, der bidrager til formelens gyldne nuance. Når kronbladene langsomt blandes i masken, bliver farven mere intens, mens Calendula tonerens farve faktisk bliver dybere, mens tiden går. I forbindelse med udviklingen af vores Calendula vandcreme, søgte Kiehls kemikere at udvikle et præparat, der ville få størst mulig effekt ud af Calendulaen. I denne formel, trækker Calendulas hele kronblade ved høj temperatur, hvilket sikrer at flest mulige af blomstens hudberoligende stoffer frigives. Når stofferne frigives, blandes de hele kronblade i formlen og knuses til hundredvis af mikroniserede kronblade - som kun kan ses under et mikroskop.Calendula Toner og Smithsonian
Vores kult-klassiker, Calendula Herbal-Extract Toner, er endda med i Smithsonian Institutes Cosmetics and Personal Care Products Collection. Som en del af den permanente samling, på National Museum of American History, anerkendes det klassiske hudplejepræparats unikke historie.

i Shorter Oxford English Dictionary (6th ed.). Storbritannien: Oxford University Press. 2007. P. 3804 ISBN 0199206872
ii Kiehl’s Calendula Herbal-Extract Alcohol-Free Toner; Smithsonian Institution. Web. 06 Juni. 2018.

Vores nænsomme, men effektive Calendula hudplejeprodukter, passer til alle hudtyper. Produkterne er ekstra velegnede til normal og fedtet hud og milde nok til brug på følsomme hudtyper. Vores kunder siger også, at hudplejerutinen hjælper med at balancere deres hud, hvilket lindrer problemområderne og får huden til at virke sundere. Opdater din rutine og nyd Calendulas fordele på din egen hud.

Rens

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
Ansigtsvaskens dejlige duft og cremede skum danner en forfriskende måde at starte morgenen på, ligesom det også fjerner alt snavs og fedt, når dagen slutter. Den effektive ansigtsrens til fedtet og normal hud fjerner nænsomt snavs og urenheder. Dens cremede gelformel aktiveres i et tæt, fyldigt skum og efterlader huden frisk og fornyet. Selvom det er et effektivt rensemiddel, bevarer vores Calendula ansigtsvask hudens barriere og føles virkelig velgørende. Frisk huden op med den velduftende, skummende ansigtsvask.

TONER

 

Calendula Herbal-Extract Toner
Vores kunder elsker den ikoniske formel, som hjælper med at berolige og tone huden. En effektiv toner til fedtet og normal hud. Formlen er infunderet med Great Burdock Root, Allantoin og Calendula Extract tillige med ca. 93 Calendula kronblade og kommer i en flaske med 250 ml. De alkoholfri toners formel indeholder ingen grove, syntetiske tørremidler. Når du har renset huden, kommer du vores nænsomme Calendula toner på, som beroliger og bedrer problemområderne.

FUGTIGHEDSCREME

Calendula Serum-Infused Water Cream
Vores lette vandcreme er infunderet med koncentreret Calendula-serum, som skaber en formel, der er fyldt med mirakler. Den effektive fugtighedscreme indeholder hundredvis af mikroniserede Calendula-kronblade og vores største koncentration af Calendula Extract, så den synligt udligner hudens tone og øger dens udstråling, samtidig med at den løbende reducerer synlig rødme. Når den smøres på, får formlen en vandig, let tekstur, der sender vores koncentrerede Calendula-serum ind i huden. Bruges dagligt og skaber en blomsterblød hud.

Maske

Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask
Prøv vores lindrende ansigtsmaske, som giver huden masser af kølende fugtighed. Denne lette ansigtsmaske med gel passer til alle hudtyper og fugter huden, så den føles blød og afslappet. Ud over Calendula Extract og Aloe Vera, er den effektive formel infunderet med kamille og æteriske citronolier. I overensstemmelse med vores historiske erfaringer med Calendula, infunderes denne maske med ca. 150 Calendula-kronblade, i hver krukke med 100 ml. Berolig og frisk huden op, efter en stressende dag eller en lang flyvetur, eller når du vil nyde en kølende fugtighed. Kom den på hele ansigtet eller blot de tørre områder, så føles hudens straks friskere og hydreret.

Vil du have besked når varen igen er på lager?

Indtast din e-mail herunder, så giver vi dig besked når produktet igen er tilgængeligt.