Klik for at forstørre

Blue Herbal Gel Cleanser

Et effektivt renseprodukt, der ikke virker udtørrende.

Samlet bedømmelse

Blue Herbal Gel Cleanser

Et effektivt renseprodukt, der ikke virker udtørrende.

Product details
  • Renser grundigt porerne samt fjerner spor efter snavs, overskydende produktrester og talg, der kan føre til udbrud af urenheder.
  • Indeholder salicylsyre
  • Vælg Størrelse

Total: DKK 165,00

I was pleasantly surprised at how quickly my blemishes disappeared!

Danielle, Kiehl’s Insider
  • Tip

  • Print Anvendelse: Brug to gange dagligt. Gør ansigtet vådt, og massér derefter renseproduktet ud på huden, til det skummer dejligt. Undgå øjenområdet. Skyl grundigt. Fakta om Kiehl’s: Da vores kemikere udviklede Kiehl’s ikoniske Blue Astringent Herbal Lotion i 1964, blev den øjeblikkeligt et kæmpe hit. Nu, mere end 55 år senere, er den stadig lige så populær – både fordi den har en fantastisk høj kvalitet, men også fordi den er så alsidig. Kiehl’s mandlige kunder fortæller os, at de bruger den efter barbering til at lindre huden med og forebygge skægpest. Det siges, at Andy Warhol var en stor fan!
    Print Anvendelse: Brug to gange dagligt. Gør ansigtet vådt, og massér derefter renseproduktet ud på huden, til det skummer dejligt. Undgå øjenområdet. Skyl grundigt. Fakta om Kiehl’s: Da vores kemikere udviklede Kiehl’s ikoniske Blue Astringent Herbal Lotion i 1964, blev den øjeblikkeligt et kæmpe hit. Nu, mere end 55 år senere, er den stadig lige så populær – både fordi den har en fantastisk høj kvalitet, men også fordi den er så alsidig. Kiehl’s mandlige kunder fortæller os, at de bruger den efter barbering til at lindre huden med og forebygge skægpest. Det siges, at Andy Warhol var en stor fan!