Klik for at forstørre

Blue Herbal Astringent Lotion

En unik skintonic til fedtet hud.

Samlet bedømmelse

Blue Herbal Astringent Lotion

En unik skintonic til fedtet hud.

Product details
  • Et ikonisk Kiehl's-produkt, der oprindeligt blev udviklet i 1964
  • Dette multifunktionelle middel til ansigtet var oprindeligt beregnet til brug på særligt fedtede hudområder, men kunder med meget fedtet hud bruger det som skintonic overalt.
  • Mandlige kunder bruger det til ansigtsbehandling efter barbering.
  • Bare spørg efter ”det der blå noget"!
  • Vælg Størrelse

Total: DKK 225,00

Availability:

null

Vintage and cool! I love how clean and clear it makes my skin look.

John, Kiehl’s Insider
  • Tip

  • Print Anvendelse: Fugt en vatrondel med skintonic, og stryg den hen over ansigtet, hvor der er behov for det. Undgå øjenområdet. Før du bruger et nyt kosmetikprodukt, anbefaler vi, at du tester det på indersiden af håndleddet for at sikre, at det passer til din hud. Brug produktet sammen med Blue Herbal Gel Cleanser – så opnår du de bedste resultater. Fakta om Kiehl’s: Da vores kemiker udviklede Kiehl’s ikoniske og alsidige skintonic i 1964, blev produktet et øjeblikkeligt hit. Nu, mere 50 år senere, er den stadig lige populær – både fordi den har en fantastisk høj kvalitet, men også fordi den er så alsidig i brug. Kiehl’s mandlige kunder fortæller os, at de bruger den efter barbering til berolige huden og til forebyggelse af skægpest. Det siges, at Andy Warhol var en stor fan!
    Print Anvendelse: Fugt en vatrondel med skintonic, og stryg den hen over ansigtet, hvor der er behov for det. Undgå øjenområdet. Før du bruger et nyt kosmetikprodukt, anbefaler vi, at du tester det på indersiden af håndleddet for at sikre, at det passer til din hud. Brug produktet sammen med Blue Herbal Gel Cleanser – så opnår du de bedste resultater. Fakta om Kiehl’s: Da vores kemiker udviklede Kiehl’s ikoniske og alsidige skintonic i 1964, blev produktet et øjeblikkeligt hit. Nu, mere 50 år senere, er den stadig lige populær – både fordi den har en fantastisk høj kvalitet, men også fordi den er så alsidig i brug. Kiehl’s mandlige kunder fortæller os, at de bruger den efter barbering til berolige huden og til forebyggelse af skægpest. Det siges, at Andy Warhol var en stor fan!