ET VIGTIGT SKRIDT MOD AT UDDANNE FORBRUGERE TIL ET MERE MILJØVENLIGT FORBRUGSiden Kiehl’s I 1851 startede ud som apotek har vi keret os for miljøet og vores omverden og altid stræbt efter at blive bedre - både når det kommer til produktion, emballage, ingredienser, interiør i vores butikker osv. Med Future Made Better har vi skabt et program til at understøtte vores arbejde mod en bedre verden og i 2021 bruger Kiehl’s genanvendt materiale og FSC-certificeret materiale i mere end 80% af vores produkter.

Seneste tilføjelse til vores aktiviteter er samarbejdet med den svenske recycling-app Bower, som fra maj 2021 skal være med til at uddanne Kiehl’s-kunder i hvad de skal gøre med deres tomme emballage og dermed skabe et mere bæredygtigt forbrug.

Samarbejdet med Bower, tidligere kaldet ”Panta På”, er opstartet i Sverige, Norge og Danmark. Bower tilbyder fordele og eksklusive tilbud til forbrugere, som, via Bowers app, smider engangsemballage til genbrug. Siden 2019 er tusindvis af tomme produkter blevet registreret og sendt til genbrug gennem Bowers app, som gør det sjovt at genanvende samtidigt med at du passer på miljøet.

Bowers app fungerer på den måde at brugerne scanner stregkoden på de produkter de smider til genbrug og til gengæld låser Bower op for diverse fordele og eksklusive tilb ud – eksempelvis rabatter til Kiehls.dk.Recycle

5 simple trin til hvordan du bruger Bowers app

  1. Find den nærmeste genbrugsstation via Bowers app.
  2. Scan dine tomme emballager.
  3. Bekræft at du er ved genbrugstationen.
  4. Du får point for hvert produkt du sender til genbrug.
  5. Når du har samlet 10 point kvalificerer du dig bl.a. til at få 10% rabat på dit næste køb på Kiehls.dk

Kiehl’s og Bower vil være med til at gøre det mere tilgængeligt og sjovt at genbruge, så vi sammen kan være med til at passe bedre på miljøet. Du kan følge Kiehl’s og Bower på Instagram og følge med i hvordan andre genbruger deres produkter og bruger Bowers app, eller du kan selv deltage i bevægelsen med hashtagget #recycleyourempties.

#recycleyourempties @kiehlsscandinavia @getbower

Vil du have besked når varen igen er på lager?

Indtast din e-mail herunder, så giver vi dig besked når produktet igen er tilgængeligt.