170 ÅR MED KIEHL'S

For at fejre det helt specielle jubilæum, tager vi dig med tilbage i tiden og sætter fokus på vores historie og favoritprodukter, helt tilbage fra 1851.

VI ER STOLTE AF VORES HISTORIE

Vi har altid været stolte af at betjene vores kunder, med de fineste formler til hud og hår, som er udviklet af naturlige ingredienser og med de mest avancerede teknologier.

I 2021, er det en fornøjelse af fejre 170-årsdagen for et familieeventyr, der startede på hjørnet af 13th Street og Third Avenue i New York Citys East Village.

VI INTRODUCERER KIEHL'S HERITAGE COLLECTION

Inspireret af vores elskede bestsellere - både eksisterende og tidligere, lancerer vi en eksklusiv, limited-edition serie af glasflasker, der er rene samlerobjekter.

Calendula Herbal-Extract Toner

Beroliger og forbedrer huden med håndplukkede blomsterblade fra morgenfrue (calendula).

KØB NU

Creamy Eye Treatment with Avocado

Leverer en cremet 'eksplosion' af fugt og næring til de sarte områder under øjnene.

KØB NU

Ultra Facial Cream

Den absolutte kundefavorit med 24-timers fugt.

KØB NU

Midnight Recovery Concentrate

En nærende ansigtsolie, der synligt genopretter hudens udseende og giver glød.

KØB NU

Vidste du?

I 1962, begyndte Kiehl's Pharmacy at introducere dristige, nye produkter, som Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (elsket af Andy Warhol), Kiehl's Lip Balm # 1 og Ultra Facial Moisturizer - som stadig er blandt vores bestsellere i dag.

Tjek vores
ikoniske formler

”Vi synes, det er et specielt øjeblik, når vi fejrer de formler, som vores kunder har elsket gennem Kiehl's mange generationer. Dufte kan føre os gennem en dejlig rejse, tilbage i tiden, og vi inviterer dig til selv at opleve vores historie, med nogle af vores ikoniske formler."

Nyd et udvalg af berusende og efterspurgte essensolier, vores apotek tilbød 1920'erne, vores klassiske, hudberoligende rosenvandstoner, der oprindeligt blev introduceret i 1960'erne, og vores blidt forfriskende glycerinstænger, der kom på markedet i 1980'erne.

- Cammie Cannella, VP of Global Education

EKSKLUSIVE RELANCERINGER

Fortune Seeker Essence Oil

Forfrisker dig med topnoter af citron og bergamot, mellemnoter af franske roser og petitgrain og afslutter med palisander. Oprindeligt skabt til at bringe held og lykke.

KØB NU

Jinx-Removing Essence Oil

Topnoter af bergamotte og appelsin, mellemnoter af kardemomme og jasmin og afslutter med cedertræ, sandeltræ og vetiveria. Oprindeligt skabt til undgå uheld.

KØB NU

Love-Luring Essence Oil

Topnoter af bergamotte, mellemnoter af rose og jasmin og afslutter med vanilje og cedertræ. Oprindeligt skabt til at give held i kærlighed.

KØB NU

Vidste du?

I 1921, overtog Irving Morse, John Kiehls lærling, virksomheden og solgte de første Kiehl's produkter nogensinde, inklusiv Original Musk Oil - vores signaturduft. Inspireret af den tids lykkebringende miksturer, relancerer vi vores ESSENCE OILS i Limited Editions, med tre betagende aromaer.

EKSKLUSIVE RELANCERINGER

Rosewater Toner

Beroliger med en frisk aroma og giver fugt og balance til en glat, silkeblød hud.

Vidste du?

Vores samling af Rosewater Toners fra 1960'erne har skabt inspiration til vores blødgørende formel til huden, som er infunderet med importeret rosenvand og bæredygtigt fremskaffede, hele tyrkiske rosenblade - håndplukket fra “rose garden of the world.”

EKSKLUSIVE RELANCERINGER

Jabones de glicerina heritage

Glycerin Soaps

Fås med friske urter og uden duft; skabt til at danne luksuriøst skum, som fjerner alt snavs.

Vidste du?

Oprindeligt skabt i 1990'erne og lavet med naturlig glycerin og matrem, som renser huden effektivt og giver en frisk fornemmelse.